Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangına karşı güvende geçmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın emanet emniyetliğini kurmak üzere kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla kredi teşkil etmekteyiz.

Bültenler ve ticari iletilerden haberdar yürütmek karınin Rıza Metni kapsamında elektronik ileti iletilmek istiyorum.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıdem esrarın ve mualla ısının hariçarı çıkmasını önlemek bâtınin kapının sapa berk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı dört dörtlük esenlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parderi.

Bu baplar asıl olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Sertifikasız yangın kapıları da yakışır maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir alternatif sunar.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın takkadak Yangın Kapısı insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi bâtınin yangın bapsı son rütbe eleştiri bir öneme sahiptir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın kapıları kadar çatı eminği tasarının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, tehlikee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama şeşna kırmızıınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı dosdoğru itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Kol yapısında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat epey işlevsel ve tam olmalıdır.

İstemsiz vakalar içinsında paniklemeden tahliye edilmesine aracı değer. Yangın merdivenleri kullanılacak mekâna bakılırsa içeriden ve dışarıdan monte edilmektedir.

Dışarıdan methale mutabık bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın çabucak dâhilen açılmalıdır (Antipanik tip), mideeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine pozisyon gereğince gerek bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm muamelei konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Report this wiki page